Магнолия Резиденс - Характеристики

Жилищен Комплекс „МАГНОЛИЯ РЕЗИДЕНС”

"Магнолия Резиденс" е нов жилищен комплекс от затворен тип, който се изгражда в пловдивския квартал "Христо Смирненски"-2 /нов/, един от кварталите с най-добра инфраструктура. Величествената гледка към Родопите, емблематичният за Пловдив Гребен канал и заобикалящата го гора, създават специфичния и уникален характер на мястото. В района се намират още МОЛ Пловдив, СБЛАГ „Селена”, УМБАЛ „Св.Георги”, ОМГ „Академик Кирил попов” – едно от най-елитните училища в Пловдив.

Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Комплексът включва осем секции

Жилищният комплекс се състои от осем секции – по четири етажа всяка една от тях. Предлага се разнообразие от двустайни,тристайни и четиристайни апартаментии , с квадратури от 60 до 130 кв.м. Комплексът е ориентиран изцяло към грижа за крайния потребител, с мисъл към опазване на околната среда, грижата към децата и повишаване качеството на живот.

Проектът постига оптимална ослънченост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства, нито компромисно малки спални помещения. Жилищата са просторни, с реални размери на помещенията. Всички те - с благоприятно географско разположение. Това е инвестиция с нарастваща финансова и емоционална стойност, домът тук е основа на благополучието и радостта от живота.

Един от най-важните критерии, свързани с лукса е уникалността

Именно с това комплекс „Магнолия Резиденс” е различен. Уникалността тук е във всеки един детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват прелестна фасада пленителна със своите архитектурни детайли, естествен камък и стъкло. Всичко това е подчертано и от премисленият дизайн за нежно осветление. Светлината и простора в жилището са в оптимално съотношение - светлата част между тавана и пода е 2.75 м.

За клиенти, желаещи да закупят жилище с кредит

Осигурено пълно банково жилищно кредитиране при най-добри условия в избрана от Вас банка!

Отчетени са всички показатели при избора на жилище:

  • Удобна инфраструктура - 2 минути път с кола до центъра на града и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини 
  • Места за паркиране - Паркоместата и гаражите с които ще разполага комплексът са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
  • Зони за спорт и разходка - Парковата среда, до която е ситуиран комплекс „Магнолия Резиденс”, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в комплекса на Гребната база и зеленината около нея. Комплексът се намира само на три минути пеша от Гребния канал. На разположение на живущите в комплекса ще e и 2,5 дка вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен със зони за отдих и детски площадки.
  • Сигурност и спокойствие на живущите – 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен сигурността и спокойствието на живущите.

Жилищата в сградата

В цената на имотите в комплекс „Магнолия Резиденс” са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи и идеални части от общите части на сградата, идеални части от терена. Цените са крайни с включен ДДС.