Инвеститори

ХЪС ООД

ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.

През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

Компанията разполага с:
  • 14 складови, търговски и производствени бази с над 600 000м2 обща площ, от които приблизително 200 000м2 закрити площи
  • Над 70 000т. складови наличности
  • Eнергичен и квалифициран екип, готов да посрещне и отговори на потребностите на клиентите
  • Над 50 тежкотоварни автомобила, което позволява извършването на бърза и качествена доставка към клиента
  • Финансов потенциал за изпълнение всички ангажименти към доставчици и партньори в срок
  • техническо оборудване за производство на различни метални изделия и заготовки (виж меню Продукти)

Пазарният дял на дружеството е около 20%, което категорично определя ХЪС ООД като лидер на пазара.

АРХ СИТИСТРОЙ ЕООД

Фирма „Арх Ситистрой” ЕООД е с основен предмет на дейност проектиране и строителство на недвижими жилищни и нежилищни имоти.

От създаването си до настоящия момент фирмата има реализирани голям брой жилищни сгради.

Динамиката в бизнеса и голямата конкуренция сформира среда с високи критерии, както при инвеститорите, така и при крайните потребители. Именно това определя инвестиционната насоченост на „Арх Ситистрой” ЕООД, да е с грижа към крайния потребител и обикновения човек, чрез подобряване качеството на реализираните обекти. Всеки един от тях е насочен с мисъл към опазването на околната среда, грижата за децата и повишаване качеството на живот.

Успехът на фирмата се дължи на лоялност, коректност, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния бранш. Проектите на фирмата са мисия и цел за нея и целия екип от професионалисти. Идеологията на „Арх Ситистрой” ЕООД е насочена към това да не прави само бизнес, а да променя статуквото и излиза от ограниченията и рамките на настоящите правила, като вкарва сърце и душа в работата, която върши.